Белия дом: Интервюто на Хари и Меган се е тяхна лична работа

4434
Белия дом: Интервюто на Хари и Меган се е тяхна лична работа
Снимка: Getty Images/Guliver

Белият дом смята интервюто на британския принц Хари и съпругата му Меган Маркъл пред американската телевизионна водеща Опра Уинфри за лична тяхна работа и не коментира съдържанието му. Това заяви на редовен брифинг за журналисти прессекретарят на американския президент Джен Псаки, цитирана от БГНЕС. 

Тя подчерта съществуването на „силни и непоклатими отношения“ между Вашингтон и Лондон. "Разбира се, много от нас са гледали интервюто, както и много американци и хора по света. Меган Маркъл е частно лице, а в момента принц Хари също ", отговори тя на въпрос дали има някаква реакция от президента Джо Байдън за интервюто, включително за изявленията на Маркъл за расизма.

Твърденията на Меган Маркъл за расизъм в кралския двор стигнаха до британския парламент

Председателят на опозиционната британска лейбъристка партия Киър Стармър призова обществеността да приеме сериозно думите на херцогинят...

"Всеки човек има нужда от смелостта да излезе и да говори за собствените си проблеми с психичното здраве, да разкаже личната си история. Разбира се, президентът мисли точно така", обясни Псаки. "Няма да предоставяме допълнителни коментари от името на президента или други тук, като се има предвид, че говорим за лица, които са споделили своите истории и са говорили за проблемите си", добави говорителя на Белия дом.

„Бих искала само да подчертая, че имаме силни и непоклатими отношения с британския народ, както и специално партньорство с правителството на Великобритания по различни въпроси и това ще продължи“, каза още Псаки.

Принц Хари и съпругата му обявиха намерението си да се оттеглят като старши членове на кралското семейство и да си осигурят финансова независимост преди повече от година. Промените влязоха в сила на 31 март 2020 г., след което двойката загуби възможността официално да представлява кралица Елизабет II по време на пътуване, да изпълнява други церемониални задължения и да използва титлата на техните височества.

В момента двойката живее в къща, която са закупили на брега на Тихия океан в Санта Барбара, Калифорния и отглеждат растящия си син Арчи, който е роден на 6 май 2019 г. През февруари те обявиха, че очакват второто си дете. В интервю за CBS двойката поясни, че ще има дъщеря.

Британски медии: Хари и Меган хвърлиха мощна бомба върху Бъкингамския дворец

Взривното интервю на принц Хари и съпругата му Меган за Опра Уинфри отиде много по-далеч от очакваното и ще нанесе огромна вреда на кра...

По-рано британски вестници съобщиха, че преди херцогът и херцогинята на Съсекс да се разделят с кралското семейство, Меган Маркъл е имала многобройни конфликти с подчинените си. Бившите й помощници неоснователно я обвиниха в тормоз. В Бъкингамския дворец обещаха да проведат разследване във връзка с твърденията, а представители на херцога и херцогинята категорично ги отхвърлиха, като ги нарекоха фалшиви и обвързаха момента на публикуване на публикациите с предстоящото излизане на интервюто.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АМЕРИКА:

И Аризона обвини официално антуража на Тръмп в изборна измама

Търговски кораб се защити от ракета на хутите

Вашингтон с повече информация за изпратените в Украйна ракети ATACMS

Първа пратка оръжие от САЩ за Украйна: Какво получава Киев? (ВИДЕО)

Потвърдено: САЩ са предоставили на Украйна ракети ATACMS с голям обсег

Помощта на САЩ може да потегли към Украйна - Байдън сложи подпис

47-годишна жена е първият евтанизиран човек в Перу

Закон в САЩ: Руски пари може да се харчат за Украйна, забрана за TikTok

Венецуела изгони хиляди от незаконна златна мина

Над 60 млрд. долара: Ново оръжие от САЩ за Украйна

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Америка