Джордж Клуни мисли да се кандидатира за губернатор на Калифорния

32040
Джордж Клуни мисли да се кандидатира за губернатор на Калифорния

Холивудският актьор, режисьор и продуцент Джордж Клуни иска да участва в надпреварата през 2018 г. за губернатор на Калифорния като кандидат на Демократическата партия, съобщи Контактмюзик.

Ако осъществи политическите си планове, 53-годишният американец ще тръгне по стъпките на бившия губернатор на щата - екшънзвездата Арнолд Шварценегер, който представляваше Републиканската партия, припомня БТА.

Родителите на Клуни са очаровани от избора му

"Много съм щастлива. Амал е прекрасно момиче". Това заяви майката на Джордж Клуни, Нина, за годежа му с Аламудин.   Джордж предс...

"Джордж Клуни е изключително популярен сред демократите, добър приятел е на президента Барак Обама и за него едва ли има по-подходящ губернаторски пост от този в Калифорния - дома на Холивуд и стабилна крепост на партията", казва за британския в. "Мирър" източник от обкръжението на холивудската знаменитост.

Клуни планира да се впусне в политическа кариера, след като сключи брак през септември с годеницата си - 36-годишната британска адвокатка Амал Аламудин. Говори се, че актьорът е отказал редица филмови проекти, за да се готви за изявите си на новото поприще. Смята се също, че бъдещата съпруга на Джордж Клуни иска да продължи кариерата си във Великобритания, но не е изключено да се премести в САЩ, за да го подкрепи в политическите му начинания.

Ако Джордж Клуни тръгне по пътя на Роналд Рейгън - филмова звезда, губернатор и държавен глава, и се кандидатира за  президент през 2020 г., в случай че бъде избран, съпругата му може да стане първата британска първа дама на САЩ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com