X
 
 

Държавният департамент на САЩ ни похвали като съюзник

778 2
Държавният департамент на САЩ ни похвали като съюзник
Снимка: iStock
България получава признание от DipNote, официалния блог на Държавния департамент на САЩ, като съюзник, на който Америка може да разчита, съобщи днес посолството на САЩ у нас.

DipNote твърди, че България и САЩ са изградили отношения, които са пример за близките връзки, които Америка има със съюзниците от НАТО.

САЩ похвали България, че дава приоритет на военната модернизация

Посолството на САЩ с удоволствие съобщава, че България получава признание от DipNote - официалният блог на Държавния департамент на САЩ...

Блогът хвали България за това, че дава приоритет на военната модернизация и че проактивно е обявила намерение да увеличи разходите си за отбрана до 2% от БВП до 2024 г.

Помощта, която САЩ са предоставили на България в сферата на сигурността през последните 25 години, възлиза на над 340 млн. долара. САЩ и България работят заедно за подобряване на сигурността в Източна Европа, се казва още в съобщението.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Дневен хороскоп за 11 декември
Дневен хороскоп за 11 декември

Овен Тази сряда се запасете с повечко оптимизъм. От вас ще се очаква да повдигнете настроението на ваш любим човек. Не го оставяйте в мъката му. Телец През...