Какво обединява Ози Осбърн, Скарлет Йохансон и Антонио Бандерас?

3412
Какво обединява Ози Осбърн, Скарлет Йохансон и Антонио Бандерас?

Ози Осбърн, Скарлет Йохансон и Антонио Бандерас са родени в годината на Плъха. Астролозите твърдят, че представителите на тази зодия са прагматични, обичат децата и се отличават със спокойствие, пестеливост и трудолюбие, предаде РИА Новости.

„Родените през годината плъхове обичат да работят, те знаят точно какво искат, знаят как да си поставят цели и да вървят към постигането й без да се отклоняват от пътя”, каза Инна Любимова, основател на школа по астрология в Москва.

Скарлет Йохансон има амбиции да влиза в политиката

Скарлет Йохансон иска да се занимава с политика един ден. Актрисата, която има двегодишна дъщеря от съпруга си Ромен Дориак, призна, че...

Например, Дуейн Джонсън е почти перфектно въплъщение на тези качества. Като студент играе американски футбол за университетския отбор, като същевременно получава и степен по криминалистика и психология. Заради контузия трябваше да се раздели с футбола, но си поставя за цел да стане известен. Така Джонсън се ориентира към борбата, а след това - към киното. Резултатът е известен - наскоро той бе обявен за най-високоплатения актьор в Холивуд.

Друг представител на зодията - Антонио Бандерас може да бъде наречен „работохолик“. Освен с много успешна актьорска кариера, той сериозно се занимава с винопроизводство, притежава марка парфюми, а наскоро разработи колекция мъжки дрехи за добре позната марка. Най-вероятно испанецът няма да спре дотук!

„Плъховете са много пестеливи, неразточителни, могат да пестят“, обяснява астрологът Ина Любимова. „Те са отлични счетоводители и специалисти, чиято работа е свързана с финанси и счетоводство.“

Пример за това е отличният бизнесмен Ози Осбърн. Четвъртото от шест деца, на 15-годишна възраст, той напуска училище: бедното му семейство не може да плати за образованието на младежа. Ози започва да работи като помощник водопроводчик, след това като ключар, чирак е в кланица и дори гробар. Осъзнавайки, че не получава достатъчно пари, той се опитва да краде, но безуспешно. След като прекарва няколко месеца в затвора решава, че е по-изгодно да пее, отколкото да краде.

Вижте как Скарлет Йохансон имитира Иванка Тръмп (Видео)

Американското комедийно шоу Saturday Night Live често пародира Доналд Тръмп, но в последното му издание хуморът бе насочен към дъщерята...

През кариерата си британецът получава наградата MTV Europe в номинацията Global Icon. Продава повече от 100 милиона записи, а като член на „Блек Сабат" музикантът е включен в Залата на славата на рокендрола. А риалити шоуто за живота на семейство Осбърн счупи всички рекорди за популярност по телевизията, носейки на героите повече от стабилен доход.

Скарлет Йохансон, родена в годината на Плъха, не може да бъде обвинена в разточителност. Любовта й към парите потвърждава статута й на една от най-високо платените актриси. Само през миналата година звездата спечели 56 милиона долара.

Друга холивудска блондинка от същата китайска зодия- Камерън Диас, също беше посочена сред тези, които получават най-високите хонорари. Но след като приключи кариерата си, на актрисата очевидно няма да й се наложи да живее от пенсията си: тя издаде книга за здравето, която беше класирана на второ място в списъка на бестселърите на „Ню Йорк Таймс”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АМЕРИКА:

Украйна получава "до дни" помощ от САЩ: Ето кои доставки вече започнаха

Съветници на Тръмп обсъждат наказания за държавите, които се отказват от долара

Американските ВВС с уникално ВИДЕО: Хеликоптер CH-53K пренася изтребител F-35 и едновременно зарежда във въздуха

Говорителка на Държавния департамент напусна заради политиката на САЩ за Газа

Доналд Тръмп осъди пропалестинските протести в САЩ

Нетаняху: Антисемитизмът в кампусите на САЩ наподобява Германия през 30-те години

САЩ въвеждат нови правила за храната в училище: Ето какво ограничават

При закъснял или отменен полет в САЩ: Връщат пари вместо ваучери

Масови протести срещу строгото съкращаване на бюджета за университетите в Аржентина (СНИМКА+ВИДЕО)

И Аризона обвини официално антуража на Тръмп в изборна измама

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com