X
 
 

"Вълшебният керван" отново гостува в Столична библиотека с фотоизложба

527 0
"Вълшебният керван" отново гостува в Столична библиотека с фотоизложба
Снимка: Столична библиотека
На 18.11.2019 г. от 18:30 ч. в галерия "София" на Столична библиотека пътешествениците Маги и Цветин от "Вълшебния керван" ще открият своята фотоизложба "Картини от Един свят", посветена на племенните култури. Заповядайте в джунглите на тропичния свят, из далечни архипелази, островни държави и атоли при племенните общности и традиционни култури на Земята. Изложбата ще ви отведе сред малко познати племена живеещи в хармония със заобикалящата ги природа. На откриването Маги и Цветин ще ви почерпят с изненади и разкази за личните си преживявания сред традиционните общества от остров Борнео, Ява, Сулавеси, Папуа Нова Гвинея, Соломонови острови, Фиджи, Вануату и малко познатите планински етноси на Южен Китай.

Керванът ще си вземе и последно довиждане преди да поеме на новата си експедиция „Пътеките на Източна Африка“, пътешествие с предвидено времетраене от поне половин година през африканския континент на автостоп и пеш.

Хайку божури разцъфват в Столична библиотека

На 8 октомври 2019 г., вторник, от 18:30 часа, в Литературния клуб на Столична библиотека ще бъде представена двуезичната (а на места д...

Можете да видите изложбата от 18 до 28 ноември вкл. в галерия „София“ на Столична библиотека.

Вход свободен!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители