Звезда от "Игра на тронове" идва на Aniventure Comic Con

2088
Звезда от "Игра на тронове" идва на Aniventure Comic Con
Снимка: Aniventure Comic Con

Остава едва седмица до най-мащабния фестивал за поп култура у нас, а новините за хилядите фенове не стихват. Aniventure Comic Con ще събере в два вълнуващи дни почитателите на косплей, манга, аниме, гейминг, комикси и още много. На 8 и 9 юли в Интер Експо Център предстоят всевъзможни забавления, конкурси, турнири и срещи с популярни звезди от България и света.

Фин Джоунс, снимка: Aniventure Comic Con

Неда Малчева: Доволна съм, когато хората разбират карикатурите ми и се заливат от смях

Когато ви попадне нейна рисунка, вие първо ще притихнете, за да разгледате всички елементи и да прочетете текста, а след това ще прихне...

Сред новообявените имена на Aniventure Comic Con е актьорът Фин Джоунс. Той е познат на публиката от множество успешни продукции, но ролята, която го направи звезда, е тази в сериала "Game of Thrones". Британският актьор участва в шест сезона от култовата поредица "Игра на тронове" в ролята на сър Лорас Тайрел – един от най-опитните рицари във Вестерос и по-малък брат на Марджарет Taйрел, която по-късно стана кралица на Седемте кралства. Фин спечели също сърцата на феновете на филмовата вселена на Marvel с превъплъщението си в Дани Ранд – експерт по бойни изкуства със способността да борави с мистична сила – "Железния юмрук". Познаваме го от продукциите Iron Fist ("Железният юмрук"), The Defenders ("Защитниците") и Люк Кейдж ("Luke Cage").

Юлиан Костов, снимка: Aniventure Comic Con

На Aniventure Comic Con ще имаме възможността да се срещнем и с един от най-успелите български актьори в международен план. Юлиан Костов има над 35 роли в чуждестранни сериали за Netflix, Amazon Prime, HBO, SKY, ITV, C4, 20th Century Fox и филми със студиа като MGM, Paramount и Universal. Актьорът, познат на публиката от ролята му във хитовия фантастичен сериал на Netflix "Shadow and Bone" ("Сянка и кости"), ще присъства и в двата фестивални дни и ще стане част от дискусията "От Източна Европа до Холивуд". 

Гостите на фестивала ще могат да се срещнат и с българската актриса Климентина Фърцова, която познаваме от продукции като "Голата истина за група "Жигули" и сериалите "Белези", "Войната на буквите" и "Вина".

Кристоф Ламбер и Падма Патил от „Хари Потър“ пристигат за Aniventure Comic Con 2023

ANIVENTURE COMIC CON наближава, а приятните изненади за феновете на поп културата у нас не спират. Най-мащабният фестивал по рода си пр...

Саймън Дженър, снимка: Aniventure Comic Con

Любителите на популярната наука и изследването на всевъзможни интересни теми пък Aniventure Comic Con и партньорите от Ratio ще изненадват с още един интригуващ гост - Саймън Дженър, който прави Kосмоса по-достъпен. Той работи за издигане на глобалната космическа екосистема чрез уникалната позиция на Axiom Space като единствен доставчик на частни мисии до Международната космическа станция. Саймън има бакалавърска степен по строително инженерство от Университета в Аделаида и магистърска степен по космически изследвания от Международния космически университет. Axiom Space пък разработва и наследник – Axiom Station – постоянна дестинация в ниска околоземна орбита.

Сред вече обявените гости на фестивала са актьорите Том Влашиха, Стефан Капичич, Aфшан Азад и Кристоф Ламбер, илюстраторът Джим Корниш, комикс артистите Yehuda и Maya Devir и още много. Феновете на косплея пък ще посрещнат Yuegene Fay, Pretzl Cosplay и Bakka Cosplay.

Билети за събитието може да намерите на официалния сайт на Aniventure Comic Con и в мрежата на Eventim и Grabo. Все още са налични както двудневни билети за целия фестивал, така и специални VIP Meet&Greet пропуски.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АРТ:

Показват уникални творби на Ставри Калинов

Зографът Диан Костов с изложба в една от най-големите църкви в света (ВИДЕО)

Автор от вселената на "Дюн" и художник на DC Comics идват на Aniventure Comic Con 2024

Ари Дикиер: Щастлив съм, че ще бъда на LUNAR 2024. Ще ви вдъхновя, за да потърсите себе си

Продадоха картина на Густав Климт за десетки млн. евро (ВИДЕО)

Галерия "Арт Маркони" представя изложба живопис на Ренета Павлова - "Няма синьо без жълто и без оранжево" (СНИМКИ)

Обявиха българския павилион на Венецианското биенале за най-голямото откритие

Бургаски котки се прославиха на фестивал в Тексас (СНИМКИ)

Министър Найден Тодоров откри българския павилион на Венецианското биенале

В Пловдив откриват изложба, посветена на опазването на околната среда

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Арт