Балетен спектакъл от Русия препълни зрителната зала на читалището в Асеновград

666
	Балетен спектакъл от Русия препълни зрителната зала на читалището в Асеновград

Руска балетна театрална постановка гостува за първи път в Асеновград. Пиесата „Палечка“ бе изпълнена от Школата за класически балет „Долгушин“ към училище в град Санкт Петербург, Русия. Стотици ученици изпълниха зрителна зала на Народно читалище „Родолюбие“ в Асеновград, за да се запознаят на живо с руското балетно изкуство.

Школата от Русия гостува на асеновградчани по повод вече започналите Майски културни празници 2016 г. Преди да посети Асеновград Балетният спектакъл бе представен в още няколко града на България. Танцовите умения на девойките от руския балет сякаш хипнотизираха зрителите. Познатата добре на малки и големи асеновградчани детска приказка от Ханс Кристиан Андерсен „Палечка“ бе разказана в една нова, различна и непозната за част от местните хора светлина.

Слухове: В Асеновград давали по 1000 лева да се носи бурка, цената паднала на 300

На днешния петък 13-ти организацията на НФСБ в Асеновград внесе официално предложението си да бъде забранено носенето на бурки на общес...

На сцената в асеновградското читалище чрез класическия балет гостите от Русия показаха техничност и професионализъм, разказвайки драматичните и щастливите моменти в постановката. След края на балетния спектакъл за своите умения танцьорите бяха възнаградени с бурни аплодисменти от зрителите в Асеновград.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com