Кабели стърчат от стълбове в Асеновград повече от 10 дни, реакция липсва (СНИМКИ)

3712
Кабели стърчат от стълбове в Асеновград повече от 10 дни, реакция липсва (СНИМКИ)

Опасни кабели, стърчащи от електрически стълбове на уличното осветление в Асеновград, продължават да застршават живота и здравето на асеновградчани.

Вече повече от 10 дни, въпреки обещанието, се вижда - не са предприети конкретни мерки по обезопасяване на съоръженията. Сигналът за липсващите обезопасителни капаци на десетина стълба на улица „Шести януари“ в града бе подаден от медиите в Община Асеновград още на 23.12.16 г.

Първото бебе в Асеновград за 2017 г. е момиче от ромски произход

Първото бебе в Асеновград за 2017 г. е момиченце. Детето е от ромски произход и се роди точно в 7:30 ч. сутринта на 1-ви януари в Родил...

Тогава от общинското ръководство обещаха, че ситуацията ще бъде проверена и ще се реагира възможно най-бързо - в първия работен ден от седмицата след Коледа. Към днешна дата капаци на стълбовете от уличното осветление не само не са поставени, а и броят на липсващите такива е нараснал с още няколко, видя екипът ни.

Днес, 4 януари, отново потърсихме отговор по темата от ръководството на общината. Оказа се, че всички, които биха могли да вземат отношение по проблема, все още са в отпуск. Прие ни заместник-кметът Тамер Бейсимов, който посочи, че не е запознат със случая.

Той каза, че вероятно вече са поръчани нови капаци, които ще бъдат поставени на мястото на откраднатите, веднага след доставянето им. Бейсимов помоли гражданите за търпение до началото на следващта седмица, когато ангажираните с проблема би следвало да бъдат отново на работните си места и да предприемат мерки за разрешаването му.

В Асеновградско изкърпват улици за 200 000 лева

С новата година стартира и изкърпване на улиците в община Асеновград. За целта градската управа ще отдели над 200 000 лева. Обявлението...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com