Обществена поръчка за проект за компостираща инсталация обяви Община Асеновград

1214
Обществена поръчка за проект за компостираща инсталация обяви Община Асеновград

Обществена поръчка за проектно предложение за изграждане на компостираща система обяви Община Асеновград. Подборът на проектите ще се извърши в рамките на Оперативна програма „Околна среда“, предаде кореспондентът на Actualno.com. 

Поръчката е обявена като „Подготовка на проектно предложение за кандидатстване по процедура за подбор на проекти „Проектиране и изграждане на компостиращи инсталации за разделно събрани зелени и/или биоразградими отпадъци, включително осигуряване на необходимото оборудване и на съоръжения и техника за разделно събиране на зелени и биоразградими отпадъци“. Посочената прогнозна стойност без ДДС е в размер на 252 000 лева. Минимално условие към участниците – кандидати за изпълнение, е да представят доказателство за наличие на финансов ресурс, необходим за изпълнение на поръчката, в размер на 100 000 лева.

Шест туристически маршрута развиват туризма в Асеновград

Идея за създаването на шест тематични туристически маршрута из община Асеновград бяха представени от асеновградчанина Васил Караджов. Т...

Сред основните изисквания е участниците в процедурата, самостоятелно или съвместно (като подизпълнител или член на обединение), да са изпълнили през последните три години, считано от датата на подаване на офертата, поне една услуга, която е еднаква или сходна с предмета на настоящата поръчка. Изискуемият депозит като гаранция за участие е сума в размер на 2 000 лева. „Изготвяме морфологичен анализ по тази процедура към момента. Очакваме свикване на общо събрание на Регионалното сдружение по отпадъците към Депото, след вземане на решение на Общински съвет за осигуряване на необходимите финансови средства.“, заяви пред медии днес кметът на Асеновград доктор Емил Караиванов.

Подобна процедура за проектно предложение за изграждане на компостираща система са обявили и няколко други общини в страната. Сред тях са: Кнежа /прогнозна стойност без ДДС - 195 000 лева/; Петрич /прогнозна стойност без ДДС – 258 000 лева/; Любимец /прогнозна стойност без ДДС - 160 000 лева/; Берковица /прогнозна стойност без ДДС – 200 000 лева/.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com