Ремонтират почти всички детски съоръжения в Асеновград

1063
Ремонтират почти всички детски съоръжения в Асеновград

Ремонтирани ще бъдат почти всички детски площадки на територията на община Асеновград, съобщава кореспондентът на Actualno.com от града.

„Първата част от дейностите ще бъдат извършени на съоръженията само в града, тъй като те се нуждаят от по-спешен ремонт, в сравнение с тези в селата“, посочи кметът доктор Емил Караиванов.

В Асеновград масово се търси личен асистент - и като работа, и като служител

180 заявления за желаещи да станат лични асистенти и домашни помощници в Асеновград са подадени до края на вчерашния ден (11 април) по ...

Комисия е извършила оглед и е изготвила оценка. Първоначално ще се ремонтират детските съоръжения, намиращи се в парковата зона и междублоковите пространства на Асеновград. Според количествено-стойностните сметки, сумата възлиза в размер на около 30 000 лева. „Поискали сме оферта от фирма. Предстои сключване на договор и започване на работа“, каза градоначалникът. Той увери, че в началото на следващата седмица ремонтите ще започнат.

Констатациите на комисията, извършила огледа, сочат, че на няколко места има счупени детски съоръжения, сред които най-често люлки. На други е отлепена настилката. Над 40 са общо детските площадки на територията на община Асеновград, като в това число не се включват съоръженията в училищата и детските градини.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com