Татковци правиха прически на своите дъщери за Празника на бащата

2457
Татковци правиха прически на своите дъщери за Празника на бащата

Бащи от Асеновград правиха прически, надуваха балони и ядоха локум заедно с децата си на първия Празник на Таткото в асеновградската ЦДГ „Никола Вапцаров“.

В едночасовото забавление снощи, подготвено от децата и техните ръководители, бяха „въвлечени“ и родителите. Повод за организиране на мероприятието, посветено на татковците, бе изминалият Ден на семейтвото и младежта. Освен песните, танците и стиховете, които децата бяха научили специално за Празника, те заедно с родителите си участваха в няколко забавни игри.

Иван Червенков е старият нов шеф на МБАЛ-Асеновград

Шеф на МБАЛ-Асеновград остава досегашният управител доктор Иван Червенков. Той спечели конкурса за поста с преднина от 17 стотни пред о...

Малчуганите задаваха гатанки към своите бащи, а най-бързо отговорилите вярно получиха картонени вратовръзки, саморъчно изработени от детските ръчички. Такава награда си спечели и най-сръчният татко, който направи модерна прическа от две плитки на своята дъщеря. Сред присъстващите гости имаше и дядовци на децата. Те, заедно с бащите се състезаваха в третото състезание по надяждане с локум, захранвани от рожбите си.

След тази надпревара настана еуфория и смях сред малчуганите. Последната задача, която трябваше да изпълнят родителите, бе за три минути да надуят възможно най-голям брой балони и да ги завържат без конец. Празникът на Таткото завърши с песен за семейството, изпълнена от децата, а текстът развълнува родители и гости.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com