ТД на НОИ в Асенoвград с нов адрес

29162
ТД на НОИ в Асенoвград с нов адрес
Снимка: Actualno.com

Преместиха офиса на Териториалното поделение на НОИ в Асенoвград.

От началото на месец февруари подаването на документи за получаване на обезщетение за безработица и промяна на отпусната пенсия, издаване на ПИК, входиране на болнични листове и други услуги ще се извършват на нов адрес.

Асенoвградчани сигнализират за поредна опасна пешеходна пътека

Асеновградчани сигнализираха за опасна пешеходна пътека, позиционирана непосредствено преди изхода на Асеновград, в посока Кърджали. ...

Изнесеното работно място /ИРМ/ на държавното ведомство в Асенoвград вече е на улица „Цар Иван Асен II“ №38, етаж 2, стая №210. Часовете, в които ще се извъшва регистрацията и приемът на документи, са в рамките от 8:30 ч. до 12:30 ч. и от 13 ч. до 16:30 ч. Гражданите, на които се налага да ползват услугите на асеновградския клон на НОИ, имат възможността да направят това само още един ден през този месец – на 15.02.18 г. /четвъртък/.

През останалото време асеновградчани могат да бъдат обслужени в сградата на ТД на НОИ в град Пловдив, която се намира на улица „Любен Каравелов“ №7. Там документи се приемат всеки рабортен ден от 8:30 ч. до 16:30 ч. Припомняме, че преди около две години се предвиждаше клонът на институцията в Асеновград да бъде закрит.

Част от причините за това бяха близостта на града до Пловдив, както и липсата на собствено или безвъзмездно предоставено за ползване помещение за ситуиране на работното място. Вследствие на недоволство, от страна на граждани, обаче, при преговори с Община Асенoвград бе взето решение да има изнесено работно място на НОИ, което да обслужва хората по график – два дни в месеца.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com