X
 
 

Боливия иска ново заседание на СС на ООН за Сирия - заради враждебната реторика

699 2
photo of Боливия иска ново заседание на СС на ООН за Сирия - заради враждебната реторика
Снимка: Getty images/Guliver
Боливия поиска свикване на съвещание днес, 12 април, на Съвета за сигурност за заплахата от военни действия срещу Сирия, предаде БГНЕС.

Боливия, която подкрепи вчера Русия по време на гласуването в СС на ООН за Сирия, обясни, че исканото от нея съвещание при закрити врата, трябва да е на тема "ескалация на реториката за Сирия и заплаха от едностранни действия".

Швеция е против военни действия в Сирия

Швеция, която е непостоянен член на Съвета за сигурност на ООН, заяви, че е против военни акции срещу Сирия, имайки предвид, че такова ...

Припомняме, че според BBC британският премиер Тереза Мей е заявила готовност да се присъедини към евентуални военни действия срещу режима в Сирия дори без одобрението на парламента на страната си.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Дивергент 2 Дивергент преди 1 година Профил на трол?
    Тереза Мей не е диктатор, въпреки че се държи като такъв. Това е демократичен избор на един психопат. Няма друг избор, освен война, да спаси Англия от БРЕКЗИТ-а. Мей ще се хваща като "удавник" за всяка "сламка".
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
    Тръмпю ще ни натресе нова трета световна война, неговия нов съветник по безопасноста Болтън, иска нова ГОЛЯМА война ! В нея ние и нашите деца ще загинем гарантирано, ще оцелеят само хлебарките и психопатите като Циклоп ТЪПАКА .