Опровергаха новината за смъртта на Мубарак

4958
Опровергаха новината за смъртта на Мубарак
Снимка: Getty Images / Guliver

Състоянието на бившия египетски президент Хосни Мубарак е "удовлетворително", съобщиха лекари, цитирани от информационния портал "Масрауи", предаде БГНЕС.

Информацията е потвърдена от източници от болницата в Кайро, в която дълго време се намира бившият лидер на арабската страна.

Същите източници опровергаха появилата се информация за смъртта на Мубарак.

По-рано иранската агенция "Фарс" обяви Мубарак за мъртъв след дълго боледуване, позовавайки се на източници, които не са част от лекарския екип на бившия лидер.

Противоречивите информации по случая продължават на постъпват. Неназован източник от военната болница Маади, където е Мубарак е хоспитализиран заради здравословни проблеми, заяви пред "Масрауи", че бившият президент е бил в критично състояние, но е бил спасен от лекарите, макар да не е в стабилно състояние. По данни на източника бившият египетски лидер е получил масивен инфаркт и лекарите не са успели да го спасят.

Почина Хосни Мубарак?

На 86-годишна възраст почина бившият президент на Египет Хосни Мубарак, съобщи Fars News. Египетският външен министър Самех Шукри потв...

Новината за смъртта на сваления египетски президент Хосни Мубарак, бе пусната от фалшив профил на египетското външно министерство. Съобщението бе публикувано и от руски сайтове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com