Расте нов Осама бин Ладен

14629
Расте нов Осама бин Ладен

Момче, кръстено в чест на терорист номер едно на планетата Осама бин Ладен, расте в столицата на Киргизстан. Заради причудливото решение на семейството бе отказана американска виза, предаде БЛИЦ.
По думите на бащата, той е взел решението за името на сина си, за да може детето му да стане известно и да му бъде по-лесно в живота. Засега обаче малкият Осама само страда, защото дълго време властите отказвали да му оформят документите, след това американските власти са отказали да издават виза на семейството му, което е искало да отиде на почивка в САЩ.

Осама бин Ладен е най-малкият син на бишкекския безработен Айтмарек Омуркеев. Главата на семейството винаги е мечтал да кръсти един от синовете си с гръмко име. Мъжът дори не се е смутил, че срещу него се обявили всички, дори и майката на детето, а полицията го е заподозряла във връзки с “Ал Кайда”.

“Приятели ми казваха, че съм се напил и затова съм измисил името. Аз им казвах, че още през септември, когато разбрах, че жена ми е бременна, именно така ще кръстя сина си”, припомня си Омуркеев.

В момента младият Осама е само на 10 години и мечтае да стане супер атлет.

Осама в момента учи в местно училище, но само преподавателите знаят неговото истинско име. Опасявайки се от последствия, учителите го наричат просто Бени, както ги е помолила майка му.

Редактор: Ая Косарова

Бин Ладен е заповядал директна атака срещу Обама

Бившият лидер на "Ал Кайда" Осама бин Ладен е наредил преди смъртта си на своите привърженици в Афганистан и Пакистан да атакуват дирек...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com