X
 
 

В Сирия няма да има мир, докато Асад е на власт, смята Соломон Паси

1155 10
photo of В Сирия няма да има мир, докато Асад е на власт, смята Соломон Паси
Снимка: БГНЕС
„Докато Башар Асад е на власт, мир в тази държава няма да има”. Това заяви бившият външен министър Соломон Паси пред Нова телевизия.

„Операцията беше напълно правилна, тя беше хуманитарна. Но е много закъсняла и беше ограничена”, коментира още Соломон Паси.

Отношенията между София и Москва няма да се влошат заради Сирия, уверява Захариева

Въздушните удари в Сирия няма да повлияят на дипломатическите отношения София – Москва, но България е част от Европейския съюз и ...

Според него тази операция не може да има дългосрочен ефект.

„Разбира се на нея може да се гледа като начало на една по-мащабна операция, която да доведе до отстраняването на Башар Асад”, заяви още бившият външен министър.

Според Паси България е заинтересувана от конфликта, защото от Сирия ни дели единствено Турция.

„Имаме користен интерес от мирното решаване на този конфликт”, заяви още Паси. Но той цитира Маргарет Тачер: „Дипломация без оръжие е като оркестър без инструменти”.

Френският посланик в България: Ударите в Сирия бяха необходими и законни

Франция е разсекретила доклад, изготвен от спецслужбите, за който се твърди, че доказва използването на химически оръжия от режима на Б...

„Трябва да приложим абсолютно цялата сила на военната мощ, с която разполагаме”, смята още Паси.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Иван Иванов 8 Иван Иванов преди 1 година Профил на трол?
  Такива, като другаря Паси запалват световните войни и така ще бъде до времето когато народите ги слушат. Запомнете българи евреите са донесли много злини на България, българският народ още от врмето на Второто българско царство до ден днешен. Евреин предава крепостта Царевец на обсадилите я османски войски, евреите процъфтяват по времето на османската окупация на българските земи, като доносниц виж още ›› и на османската власт, събирачи на данъци, търговци, палачи за най- низшите слоеве от тях. Сюлейман паша, не беше ли ислямизиран евреин. Нали този паша заповяда кланетата в Стара Загора Карлово и на други места в българските земи по време на Руско-турската Освободителна война. Като в тази война евреите в някои части на България извършваха странни убийствени ритуали с пробождане с шила, ножове и други остри предмети на жертвите им малки деца на българи- християни от двата пола, както и на младежи и девойки българи, които да умрат от кръвозагуба, а кръвта на християните да се използва за религиозни еврейски ритуали. Нали тези така наречени "ритуали" на евреите свързани с отвличането на християнски деца, ако няма достатъчно такива и на юноши, дори на млади християни мъже и жени, източването на кръвта им за да се използва за еврейски ритули имаше в Европа от Средните векове почти до първата половина на 20 век, в това число и унас след Освобождението. Най- вероятно тези престъпления са били извършени от религиозни юдеи продукт на кръвосмешение. Евраите са един от народите, които за да се запасят чисти от оскверняване със смесването на други ,небогоизбрани народи ,като тези в Европа, които на всичкото отгоре са и християни са създавали почти до началото на 20 век потомство влизайки в плътско общение , ако не брат със сестра, то братовчед с братовчедка, вуйчо с племенница или племенник с леля. Голяма част от евреите са и бисексуални. Такова кръвосмешение не може да не доведе до генетични деформации изразяващи се в склонност към убийства, садизъм, дори към човешки жертвоприношения. Явно паметтта на нас и на други християнски народи е пове от къса. От друга страна евреите в Европа и Новият свят двете Америки са в по-голямата си част потомци на хазарите приели юдеизма,така нареченият германо- евреин Карл Маркс има типични хазарски черти.Потмците на онези юдеи за които се говори в Светото писание имат по-тъмен тен на кожата и масивен орлов нос и те произлизат само от Близкият Изток. Искам да направя едно еточнение, ако евреите са безродни космополити, които се отъждествяват, като косвено свързани с Държавата Израел, то израелците граждани на Израел са нещо различн. Докога ще ги слушаме евреите, полуевреите като другаря Паси и еврействащите българи БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ??????????????????????
 • Анонимен 7 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  оцъкления пак ръси мозък, ама пилешки.. хуманитарни ракети били.. абе ей, глупако
 • хитлерюргендойчланбундестаг----мааашала бе Соломанчооо...гООООлем хуманист се извъди!!! 6 хитлерюргендойчланбундестаг----мааашала бе Соломанчооо...гООООлем хуманист се извъди!!! преди 1 година Профил на трол?
  То и холокоста беше хуманитарен....
 • евреин ли е плесни му един зад врата....той знае защо!!! 5 евреин ли е плесни му един зад врата....той знае защо!!! преди 1 година Профил на трол?
  Яяяя...наш чифутко пак се изпразни където не требе...Соломончооо...я оди да си поплачеш некъде другаде ,че нещо тарабанчето ти запуши на двутактово изгорело...
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Този докога ще го търпим. От години седне стане ближе задниците на американските политици. Като му се живее в Америка да си вземе младата булка и да отива в САЩ и без това от НАТО са го осигурили него и поколението му докато са живи.
 • Се се се ре 4.1 Се се се ре преди 1 година Профил на трол?
  Той да си иди в САЩ атинси оди Сибир де.ба и кумонягите тъпи!
  : 0 !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Мръсна еврейска гадина ! Бомбандиране на суверенна държава било хуманитарна операция ?!
 • Ленин 3.1 Ленин преди 1 година Профил на трол?
  Ами Украйна не е ли суверена бе червен Безродник а!?
  : 0 !
 • алфа 2 алфа преди 1 година Профил на трол?
  Боклук чифут предател
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Ето заради такива уроди, хората мразят евреите!
Нагоре