X
 
 

Ердоган: Турция спира завинаги с кредитите от МВФ

3578 2
photo of Ердоган: Турция спира завинаги с кредитите от МВФ
Снимка: Getty images/Guliver
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че Турция няма повече да взима кредити от Международния валутен фонд (МВФ), предаде агенция МИА, цитирана от БГНЕС.

„На днешна Турция не са ѝ нужни кредити или техническа подкрепа от МВФ“, каза Ердоган. Той добави, че темата за вземането на кредити от международната финансова институция е "затворена веднъж завинаги".

Financial Times: Турция е пред трудни избори за САЩ, Сирия и ЕС

През следващите седмици турският президент Реджеп Ердоган ще трябва да вземе много сериозни решения, свързани със САЩ, Сирия и ЕС, пише...

Припомняме, че Турция уреди последните си дългове към МВФ през 2013 г., но започна нови преговори по тази тема след падането на националната валута. Турската лира преживя исторически срив през август, заради напрежението в отношенията със САЩ. Вашингтон въведе мита за внос на стомана и алуминий от Турция, а междувременно Анкара отговори с реципрочни мерки.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
    Прочетете внимателно и се концентрирайте добре.Запомнете едно който не знае!!!! МВФ е световна американска банка притежател на финансирането на всички терористични групи които имат за единственна цел да дестабилизират една даржава и я подготвят и наведад главата и на гилотината и се стине до спешно финансиране уж за да не колапсира даржавата и няма друг изход тогава се появява бащата на проблемите виж още ›› МВФ който отпуска кредид на висока цена (говорим за цена която никой не може току така да притежава) сас подписани договорои парво на контрол нат икономиката стратегически обекти които работят за даржавата минават под техен контрол сас една дума продаваш си душата на дявола за да трагнат уж нещата кам по добре и от там нататък идва модерното робство,и преобразуването на човека в машина наречена финансов роб. И този кредит няма край после принуждават още и още назначават свои ревизори чакали които да им дадат все повече контрол вече не само над управлението ами и над хората преобращайки ги от единни във индивидуалисти основно чрез контрола над медията и след това кам безкруполни.всички заваршват така.ТОВА Е МОДЕРНОТО РОБСТВО НЕ ТЕ УБИВАТ ПРЯКО А ТЕ ПРАВЯТ ТАКА ЧЕ ТИ ДА ИЗБИЕШ ТВОИТЕ .това е МВФ. Така че вие решете правилно ли са направили комшиите и Ердоган стои много твардо пред распространението на този вирус МВФ, затова ги подгонил сас пална газ гюленистите тевече са вав 170 страни навлезли представете си колко богата реколта ги очаква МВФ. Венецуела, Ирак, Иран, Сирия, Либия, Судан, и много европейски даржави влючително и България. Но ние нямаме още спасител жалко...
  • Анонимен 1.1 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
    Жалко ни затова сме на такова дереже и се натиска все повече главата ни на гилотината но ние сме сас упойката поставена от немците те сащо са в екипа.за да не има самнения и да не се прави вразка сега искуственно уж имат проблеми двете даржави но само фиктивно. Реално Германия нее даржава тя е под американски диктат затова не им се позвалява да имат армия а произвеждат оражия но армия нямат подпис виж още ›› ан договор след втората световна война. И те са от екипа доктори мамещи сас фалшиви рецепти и биещи упойките преди да ти вземат органите едно по едно докато клекнеш безпомощен нуждаещ се вече само от ваздух и за него ще ти искат което ти е останало само ДУШАТА.
    : 0 !