X
 
 

Над един тон кокаин е конфискуван в мащабна операция на Балканите

1555 1
photo of Над един тон кокаин е конфискуван в мащабна операция на Балканите
Снимка: Gettyimages
Над един тон кокаин, два милиона евро и луксозни стоки на стойност над един милион евро са конфискувани в мащабна операция на Балканите. Това съобщава електронното издание на скопския вестник „Нова Македония“, като се позовава на информация от Европейската полицейска служба (Европол).

Предполага се, че разследваната престъпна мрежа е използвала частни самолети, за да прехвърли наркотиците от Южна Америка в Европа в продължение на повече от година.

Япония залови най-голямото количество синтетична дрога в историята си

Полицията в Япония залови най-голямото в историята на страната количество синтетични наркотици - 800 кг, съобщи агенция Киодо, цитират ...

Двама ключови членове на мрежата са арестувани в Швейцария и Хърватия. В Сърбия, Чешката република и Хонг Конг са извършени още няколко ареста. Наркотиците, парите и скъпите артикули са намерени при обиски в Хърватия, Сърбия, Словения. Чешката република и Швейцария.

Действията на правоохранителните органи са координирани от Европол и Федералната служба за контрол на наркотиците на САЩ.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Седмичен хороскоп за 19-25 август

Овен Това е седмица, в която да не се претоварвате. Възможно е да се наложи да поемете чужди задължения за известно време, но се договорете за срок,...