X
 
 

Нелегално превозвано оръжие за България е било задържано в Истанбул

1981 2
photo of Нелегално превозвано оръжие за България е било задържано в Истанбул
Снимка: БГНЕС
Пратка нелегално превозвано оръжие, предназначено за България, е била задържана в Истанбул. При операция вчера на пристанище "Амбарлъ" в квартал "Бейликдюзю" турската полиция е открила в контейнер с автомобилни части един сглобен пистолет, части за дългоцевна пушка и за 28 пистолета, 1200 патрона за пистолети и 30 броя патрони за пушка.

Турските сили за борба с организираната престъпност са действали по сигнал от 11 юли и са претърсили идващия от Съединените щати и плаващ под сингапурски флаг кораб, съобщава БНР.

Двама арестувани за убийството в Негован, откриха оръжието

Откриха оръжието, с което е извършено убийството в Негован. Това е станало в района на Техническия университет в София, съобщиха на бри...

Били са арестувани общо петима души. Според информация на някои турски медии първоначално на пристанището е бил арестуван един български гражданин, който се е опитал да получи информация за провеждащата се операция.

Местни медии съобщават, че името на задържания български гражданин е М. М. Владимиров. По-късно са били задържани и други заподозрени за участие в контрабандата на оръжие и срещу тях са започнали съдебни действия.

Снимка: Архив

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Джингиби-За чиста и свята РЕПУБЛИКА!!! 1 Джингиби-За чиста и свята РЕПУБЛИКА!!! преди 1 седмица Профил на трол?
    Да не се е появил някой нов Апостол на свободата - възстание ли ще вдигаме? На оружие, братя!
  • Анадолски мурафети! 1.1 Анадолски мурафети! преди 1 седмица Профил на трол?
    Тези които пращат тирове с оръжие в подкрепа на тероризма в Сирия били открили пистолет и пушка! Сигурно очакват специални благодарности затова че са ни предпазили от вероятен терористичен акт????
    : 0 !
missing image
Кога тръгва новото предаване на Слави?

Ще прави ли Слави Трифонов телевизия? И наистина ли е отложил учредяването на партията си? От 15 септември насам жълти вестници и сайтове подлагат...