Александър Тодоров: Нищо не е свършило, трябва да бием всеки следващ мач

7694
Александър Тодоров: Нищо не е свършило, трябва да бием всеки следващ мач

Треньорът на баскетболния Балкан Александър Тодоров заяви, че все още серията от полуфиналите на НБЛ с Левски не е решена. 

Балкан поведе с 2-0 в полуфиналната серия срещу Левски, след убедителна победа с 89:71. Сините ще трябва да се спасяват на 14 май в София, когато е третият мач от серията.

Треньорът на Балкан: Желая на Левски да вдигне Купата

Джентълменско изказване направи наставникът на Балкан Ботевград Александър Тодоров след загубата на тима му от Левски на полуфиналите в...

„Тук има още хора, които искам да ги поканя да идват на следващите мачове, защото точно такава подкрепа ни трябва. Имахме уникална подкрепа и искам да благодаря на феновете“, заяви Ацо Тодоров пред gong, след втората победа над Левски в полуфиналите.

„Нищо не е решено. През миналата година падахме 0:2. Казах на момчетата, че ако искаме да идем там, където мислим, че ни е мястото, това минава през победа в София. Мястото ни е да бием всеки следващ мач. Тази сутрин си обещах на себе си, че ако днес спечелим ще даря 1000 евро на сметката на Васил Бамбурски за неговото лечение“, коментира още Тодоров. "Не мога да коментирам играта на Левски, а нашата. Имаме 23 асистенции и във всеки такъв мач имаме голям шанс за победа. Това, което ни даде възможност за победата е отборната игра“, каза треньорът на Балкан.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com