Бой между фенове на "Левски" и Партизан (Б)

101598
Бой между фенове на "Левски" и Партизан (Б)

Огромен скандал се разрази по време на мача между "Левски" и Партизан (Белград) от Адриатическата лига по баскетбол. Привържениците на двата тима се сбиха малко след началото на мача, в резултат на което има поне един пострадал.

В края на първата част започнаха инцидентите. Гардовете на частната охранителна фирма в залата не успяха да овладеят ситуацията и зад пейката на гостите се сбиха запалянковци на малката трибуна. До конфликта се стигна заради опит да се открадне шалче от сръбските привърженици.

Това доведе до нахлуване на „сини“ привърженици от голямата трибуна, което още повече ожесточи скандала. Играчите на Партизан веднага напуснаха терена и изчакаха обстановката да се успокои.

В крайна сметка след няколко минути в залата се появиха по-сериозно въоръжени полицаи и това бързо намали напрежението. Преди инцидента представителите на силите на реда не се намираха в залата, а бяха извън нея, за да контролират пропускателния режим.

От съдийската комисия поискаха залата да се изпразни, иначе мачът ще бъде прекратен. След кратко забавяне, привържениците се вслушаха в поставените условия и започнаха да изпразват залата, за да може да се доиграе мачът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com