Леон Гайдаджиев: Отивам си, ако догодина не сме шампиони и в 10-ката на Адриатика

9748
Леон Гайдаджиев: Отивам си, ако догодина не сме шампиони и в 10-ката на Адриатика

Новият президент на баскетболния „Левски” Леон Гайдаджиев не остана очарован от играта, която видя през първото полувреме във втория мач от финалния плейоф между Лукойл и „Левски” в Самоков. Утре той ще подпише договор за участие на „сините” в Адриатическата лига, за 3 години.

„Не съм доволен, не се играе защита. Мисля, че ще получим много точки. Личната ми амбиция ли каква е? Първата крачка е да подпишем за участие в Адриатическата лига за 3 години. Това го правим, за да се представи добре българския баскетбол, а също и „Левски”. Следващите години „Левски” ще е шампион на България. Целта ни е да играем в Адриатическата и Европейската лига. Ако следващата година ние не сме шампиони и не се класираме в десятката на Адриатическата лига, аз си тръгвам. За селекцията искаме да вземем най-добрите български баскетболисти, които играят в чужбина и после ще мислим за чужденци. Надявам се да направи качествен отбор. Сега като говоря не ми вярват, защото в България не ме знаят какъв съм и кой съм”, заяви Гайдаджиев пред news7.

Черно море взима бронзовите медали във вторник

Отборът на Черно море Порт Варна ще получи бронзовите си медали във вторник (27 май). Церемонията ще е в зала "Христо Борисов" във Варн...

„Много ми е приятно, че България ще играе с други велики клубове, като Цървена звезда, Партизан, Цибона и др. Така ще вдигне българския баскетбол на по-високо ниво”, каза генералният секретар на Адриатическата лига Роман Лисац пред news7.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Баскетбол