Продават къщата на Майкъл Джордан

23405
Продават къщата на Майкъл Джордан
Имотът е оценен на 29 милиона долара

Домът на легендарния американски баскетболист Майкъл Джордан в щата Илинойс се предлага за 29 милиона долара, съобщи ИТАР-ТАСС.

Съвременната триетажна постройка е с 9 спални, 15 бани и пет камини. Тя се намира в Хайленд парк, предградие на Чикаго. Към дома има басейн, тенис корт, игрище за голф, три гаража и къща за гости.

На вратата на имението е поставена табелка с числото "23" - прочутия номер, с който Майкъл Джордан играе в "Чикаго булс". Звездното имение, простиращо се на площ от над 5000 кв. метра, е изградено през 1993-1995 г. и е напълно ремонтирано през 2009 г. "Главната особеност на имението е, че на територията му има закрит баскетболен комплекс с отделен вход и паркинг" - твърдят от агенцията за недвижима собственост "Бейрд енд Уорнър", която е натоварена с продажбата.

По време на звездната си кариера Майкъл Джордан шест пъти става шампион на НБА с "Чикаго булс", а през 1992 г. е ключов играч в американския "дрийм тийм", спечелил златен медал на Олимпийските игри в Барселона. По данни на сп. "Форбс" състоянието на Майкъл Джордан се изчислява на 500 милиона долара.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com