Антонио Вутов: Надявам се Любо Пенев да ме извика

11344
Антонио Вутов: Надявам се Любо Пенев да ме извика
Снимка: БГНЕС

Играчът на Удинезе Антонио Вутов изрази оптимизъм относно бъдещето на бившия си тим Левски. Юношеският ни национал до 19 г. вярва, че скоро нещата на "Герена" ще се подобрят.

Както е известно в годината, в която честват вековен юбилей, "сините" са с без шанс за трофей, с разрушен стадион и са раздирани от скандали цял сезон.

"Обичам като се прибирам в България. Загубата от Македония бе неприятна, но се надявам да си вземем бележка в следващите мачове и квалификации. Надявам се да играем по-добре, да изпълним треньорските указания. Не бяхме в оптимален състав. Няма какво да се притесняваме, натрупахме доста опит, както до 17 г., така и до 19 г. Играхме мачове срещу Германия, срещу Испания. Не се притеснявам от съперниците.

В петък ми беше дошла жълтата карта и се надявам след като направя няколко мача за младежкия отбор, да отида при мъжете. В Италия е по-различно. Там е по-слънчево. Във футбола се набляга на физика, на здрави единоборства.

Такива момчета като мен постоянно играят контроли, постоянно се трупа опит. Забавянето с жълтата ми карта бе, защото нямах 18 години и повече се проверява от УЕФА.

Разбира се, че следя какво се случва в Левски. Това е моят любим отбор. Надявам се и знам, че нещата ще се оправят и Левски ще бъде там, където му е мястото", заяви Вутов.

Още от най-актуалните новини от спорта, можете да намерите ТУК.

Удинезе плати половин милион и картотекира Вутов

Удинезе започна процедура по картотекирането на Антонио Вутов. Скоро атакуващият халф ще има възможност да играе за първия тим в Серия ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ

Тиквички - как влияят на  холестерола
Тиквички - как влияят на холестерола

Тиквичките предлагат много хранителни ползи за тялото ни. Една порция нарязани тиквички (една чаша) съдържа 21 калории, 1,5 грама протеин, по-малко...