Баждеков: Щеше да стане дерби, но за съжаление не се паднахме с ЦСКА

4439
Баждеков: Щеше да стане дерби, но за съжаление не се паднахме с ЦСКА
Снимка: БГНЕС

След тегления днес жребий за Купата на България, финансовият директор на Левски Константин Баждеков разкри, че се е надявал „сините” да срещнат ЦСКА, предаде БГНЕС. Вместо това на 1/16-финалите от турнира Левски ще играе с отбора на Поморие, състезаващ се в първенството на Б група.

„Щеше да стане едно дерби, което вероятно да се играе на Националния стадион. За съжаление обаче за момента това не се случи. Възможно е да стане в следващите етапи. Първо да минем през този кръг, а после ще говорим”.

Вижте пълния жребий за първия кръг на Купата на България, ЦСКА и Левски се разминаха

Днес се изтегли жребият за първия кръг за Купата на България. Мачовете са на 22, 23 и 24-ти септември. От първия кръг на турнира се в...

Относно предстоящия съперник на "сините", Баждеков сподели: „Трябва да играем, с когото ни се падне. В Поморие има добри условия за футбол, теренът им е добър, така че се надявам в деня, в който ще играем, да стане един добър мач.”

Финансовият директор на „сините” коментира и финансовото състояние в клуба, както и задълженията на клуба към държавата.

„Левски се стабилизира. Днес имаме ред мероприятия на управителния съвет, така че след тях ще имате повече информация. Не искам да изпреварвам събитията, преди да са се случили. Знаете какви са нашите задължения – те са над 4 милиона. Преведохме една сума, предполагам, че този месец ще преведем отново. Ще продължим всеки месец да обслужваме текущите си разходи, данъчните задължения, плюс изчистване на старите такива. Идеята ни е в близко време да го изпълним, в зависимост от приходите ни. Оттам ще се ориентира и нашата програма по погасяването", уточни Баждеков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com