Бербо няма да напусне Европа

6391
Бербо няма да напусне Европа
Със сигурност бъдещето му не е в Юнайтед, потвърди отново агентът Емил Данчев

Мениджърът на Димитър Бербатов - Емил Данчев, коментира пред Sport1.bg бъдещето на "деветката" на Манчестър Юнайтед.

"Отборът, в който Митко ще играе през следващия сезон, ще го запазя в тайна. Има немалко оферти и повтарям, че бъдещият клуб е добър поне колкото Ман Юнайтед. Не казвам дали е отново от Острова, дали ще е от Германия, но едно е сигурно, че няма да напусне Стария континент", каза Данчев.

Бербатов напуска Манчестър Юнайтед

Българският нападател Димитър Бербатов напуска английския тим „Манчестър Юнайтед”. Това ще стане през лятото и ще се насо...

"За съжаление Сър Алекс Фъргюсън налага нов стил, в който Митко не се вписва, и ние трябваше да потърсим промяна. Бербатов е по-елегантен играч, а Фъргюсън иска по-агресивна игра, най-вече в офанзивен план. Той не е типичния английски футболист, предпочита финеса, техниката, докато хората в Англия са свикнали повече да виждат борба, тичане, дълги пасове и т.н.", каза още Емил Данчев.

"Важното е, че Алекс Фъргюсън не прави проблеми на Димитър Бербатов от какъвто и да е характер. Шотландецът обеща, че няма да прави спънки при евентуален трансфер на Бербатов, а ние също гарантираме, че няма да правим проблеми".

"За престоя си в Юнайтед Бербатов направи наистина немалко, вкара доста, а и същевременно важни голове. Димитър остави трайна следа във Висшата лига, в Манчестър Юнайтед... Той няма от какво да се срамува, тъй като не са много тези, които са постигали такива успехи в този отбор още с идването си. Първият българин шампион на Премиършип - това е Митко. Бербо не е тъжен в Юнайтед, но не мога да кажа и че е щастлив. Той иска да играе, да "пипа" топката, да подава, да вкарва. Бербатов призна, че не му е достатъчно да е резерва или просто да е при Червените дяволи. Митко не е сребролюбец, никога не е бил поклонник на парите, те не са били водещ фактор в кариерата му. Но все пак е футболист и е нормално да иска да играе", завърши мениджърът на Димитър Бербатов.

Очаква след предизвикателството в нов европейски гранд, Митко да се завърне у нас и да създаде собствени школи за млади таланти. 

Бербо се завръща. Поема българските деца

Ерата "Бербатов" в Манчестър Юнайтед завършва. Въпреки че поднови контракта си с червените дяволи българският нападател отказва да е п...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ