Бисер Иванов: Трагедия ще е, ако Левски остане извън Европа навръх юбилея

19735
Бисер Иванов: Трагедия ще е, ако Левски остане извън Европа навръх юбилея
Снимка: БГНЕС

"Само третото място за Левски, може да спаси донякъде този изгубен сезон". Това смята Бисер Иванов-Легендата. В думите на бившия футболист на "сините" има много истина, защото евентуално оставане на Левски извън тройката ще е първото за отбора след сезон 96/97 ггодина. В момента "сините" изостават на осем точки от третото място. Но Иванов смята, че отборът най-после е налучкал правилния път за развититие и надежда за достойно класиране има.

"В играта на Левски се забелязва по-голяма скорост, желание и хъс", смята той. Според бившия футболист на Левски това се дължи най-вече на треньорската смяна в отбора. Елин Топузаков правилно е отворил възможността за изява на юношите на отбора, за сметка на скъпоплатените чужденци, категоричен е той. Легендата познава отлично Елин Топузаков и се изненадва, че в толкова кратък период от време, треньорът е предал на младите футболисти тези негови качества, които преди години го превърнаха в един от лидерите на отбора. Бисер Иванов смята, че този момент е бил дълго очакван от феновете и сега е момента към титулярите да бъдат привлечени още юноши. Разбира за тази цел треньорът трябва да бъде оставен да работи спокойно.

Левскарите Рамос и Туре са готови за мача с Черно море

Звездите на Левски Кристовао Рамос и Ларсен Туре са напълно готови за мача с Черно море. Двамата тренират на 100% и се очаква да бъдат ...

"Мисля, че Елин Топузаков е светъл лъч и ще извади отбора от калта, коментира още Легендата в интервю за "Тема спорт". - Той е точният човек на точното място. Никой няма да го упрекне, че пуска юношите. Трябва да е някой психопат или луд".

Според Иванов, ако новият треньор се справи с трудната цел да изкачи Левски на третото място, даващо участие в Лига Европа, той трябва да остане начело на отбора и през новия сезон. От друга страна според Легендата Левски няма нужната класа в състава, за да участва в евротурнирите. Все пак за в бъдеще, при запазване на основата на отбора и привличането на две-три класни попълнения, съставът може да изглежда във вид, който да донесе радост на изстрадалите фенове на "сините", разсъждава Бисер Иванов.

Бившият футболист на Левски си има обяснение за трагичния сезон на отбора, като предупреждава, че е възможно грешката скоро да се повтори. "Летяхме много високо преди началото на кампанията и затова паднахме толкова тежко. Проблемът е, че не се надгражда, а се буксува на едно място. Не може и това лято пак да се почне на обратно и да се докара цял нов отбор", категоричен е той.

Все пак, Бисер Иванов остава оптимист, че Левски ще вземе бронзовите медали, въпреки тежката програма до края на шампионата. Според Легендата, бившият му отбор може да победи Лудогорец и ЦСКА в оставащите мачове.

С кого ще се върне Гонзо?

Понеже на Тодор Батков все повече му се налага да мисли мач за мач и ден за ден, си струва вместо него да погледнем около месец и полов...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com