Бивш футболист на ЦСКА: Петев е шампион в Кипър, а Левски го бие, който го хване

16213
Бивш футболист на ЦСКА: Петев е шампион в Кипър, а Левски го бие, който го хване
Снимка: БГНЕС

Бившият футболист на ЦСКА Еуген Трика коментира предстоящото дерби днес с Лудогорец. Двубоят е от 19:15 часа в Разград. Трика е добър приятел и игра преди години с бившия наставник на разградчани Ивайло Петев в Литекс.

"Надявам се ЦСКА да победи, за да има шанс за титлата, тъй като ще бъде само на една точка. Освен това за неутралния зрител е по-добре ЦСКА да спечели, закото тогава в оставащите кръгове ще има интрига. ЦСКА се намира в страхотна форма, отборът наистина се представя добре. Лудогорец обаче е класа. Те винаги стигат до удобния за тях резултат, дори да не играят толкова добре" - коментира Трика пред "Меридиан Мач".

Maртин Петров си тръгва от ЦСКА

Любимецът на Сектор Г Мартин Петров си тръгва от ЦСКА. Наскоро Мартин заяви, че е изиграл последното си дерби срещу Левски. Причината -...

На въпрос за разликата във финансовото измерение в двата клуба и липсата на пари в ЦСКА, Трика коментира:

"Всичко в клуба се дължи на страхотната организация на Стойчо младенов и неговите треньорски качества. Ходил съм на много треньорски курсове и от тях разбрах едно - лесно е, когато имаш много пари. Истинските треньорски качества се виждат, когато нямаш пари. Страхотна работа на Стойчо. В отбора има лидери като Вальо Илиев, Емил Гъргоров и Тодор Янчев. Тези хора са в основата на силното представяне на ЦСКА през сезона."

На въпрос, как би коментирал случилото се с Ивайло Петев в Левски, румънецът отговори:

"Грозно нещо. Това може да се случи само в България и Румъния. Не мога да разбера как може легенда като Наско Сираков да стои безучастно и да не се намеси. Ако това се бе случило на "Армията" и на мястото на Сираков беше Стоичков, да речем, щеше да стане страшно. Първо - феновете нямаще да влязат на пресконференцията. И второ - ако бяха влезли случайно, щяха да отнесат по някой друг ритник. Сега нека съжаляват, Петев е на път да стане шампион в Кипър, а Левски го бие, който го хване навръх 100-годишния юбилей."

Стойчо Стоев втрещи с интервю преди мача с ЦСКА

Лудогорец зацикли и Стойчо Стоев вече не е толкова словоохотлив. В навечерието на мача с ЦСКА, треньорът "блесна" с култови размисли. Е...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ