Божинов рита с бутонките на Марио Балотели срещу Лацио

28454
Божинов рита с бутонките на Марио Балотели срещу Лацио

Нападателят на Левски Валери Божинов ще има възможност да вкара на Лацио с бутонките, с които Марио Балотели дупчи мрежите на съперниците, научи Actualno.com. Въпросните футболни обувки са най-новата серия на световноизвестния концерн за спортна екипировка "Пума" - PUMA EVO POWER TRICKS. Разработени са специално за световното първенство в Бразилия тази година. Имат технологии за точност, сила, стабилност, сигурност и чувствителност към топката. В момента с тези бутонки, освен Балотели, играят и звездите Марко Ройс (Германия), Серхио Агуеро (Аржентина) и Сеск Фабрегас (Испания).

Божинов се разбрал с Гонзо - остава в Левски

Валери Божинов ще води атаката на Левски и през новия сезон. Нападателят вече си е стиснал ръцете с новия спортно-технически директор н...

Мачът на Левски с Лацио на националния стадион "Васил Левски" ще отбележи 100-годишнината на "синия" клуб. Двубоят е в петък, 23 май, от 21,45 часа. Организаторите на приятелския мач от "Фонд 100 години Левски" съобщиха, че всички детайли около двубоя са изчистени и феновете може още от сега да се готвят за футболен празник.

В четвъртък от 11,00 часа в залата за пресконференции на стадион "Георги Аспарухов" пък ще има обширна пресконференция, на която представителите на медиите ще се запознаят с част от екипа, работил за осъществяването на празненството. На пресконференцията ще станат известни и подробности от програмата за следващия ден, както и какво предстои след юбилейния двубой по повод 100-годишнината на Левски.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ