Божинов се разбрал с Гонзо - остава в Левски

26404
Божинов се разбрал с Гонзо - остава в Левски
Снимка: БГНЕС

Валери Божинов ще води атаката на Левски и през новия сезон. Нападателят вече си е стиснал ръцете с новия спортно-технически директор на клуба Георги Иванов, твърди „Меридиан Мач". Божинов ще поднови договора си за още една година. Официално подпис под контракта трябва да се сложи към края на месеца.

Георги Иванов е имал някои специални изисквания към звездата. Първото от тях е Божинов да намали сериозно тренировките във фитнеса. Според Гонзо, а и спортно-техническия щаб, именно натоварванията с тежести пречат до известна степен на Божинов да влезе в оптимална форма, като видимо той е загубил от скоростта си. Затова той е бил помолен да намали щангите, ако иска да остане в Левски.

НКП: Петев не е добре с главата, ако се върне

"Завръщане на Ивайло Петев начело на Левски е само в сферите на фантастиката". Това заяви говорителят на Националния фенклуб на "сините...

Второто важно условие пред Валери Божинов е да ограничи медийните изяви. На „Герена" не са очаровани от факта, че Божинов не спира да говори във всевъзможни медии и по всевъзможни поводи. Това се случва и в най-голямата криза, в която „сините" са изпаднали.

Извън това в Левски са доволни от изявите на Божинов, който постепенно навлиза във форма. Нападателят вкара дотук и приличните 6 гола през пролетта, с което се понрави сериозно и на публиката.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ