Бучински: ЦСКА е пирамида, не съм балък, за да купя акции

37495
Бучински: ЦСКА е пирамида, не съм балък, за да купя акции
Снимка: БГНЕС

„ЦСКА реално няма собственик. Колкото Сашо Томов е собственик, толкова сме и ние. В момента клубът е пирамида. Аз акции няма да си купя, защото не съм балък. Ситуацията в ЦСКА е следната: докато има балъци, ще има и тарикати“.

С тези думи един от ветераните на ЦСКА – Емил Бучински, нападна настоящото ръководство на най-титулувания български клуб. Това той стори по време на пресконференция, която даде съвместно с други ветерани на ЦСКА, между които и легендата Аспарух Никодимов. Бучински посочи, че повод за брифинга е забраната традиционните мачове на ветераните да се играят на стадион „Българска армия“.

ЦСКА предлага по 10 хиляди лева на Маркиньос и Камбуров

ЦСКА най-вероятно ще предложи по 10 хиляди лева заплата на Мартин Камбуров и Маркиньос, разбра "Тема Спорт". Техните контракти, съответ...

ЦСКА се превърна в частен клуб. В социалните мрежи е страшно – опитват се да изкарат, че всеки, който не си купи акции на клуба, е враг на отбора. Получава се така, че всеки, който изкаже мнение, различно от прокламираното от Томов и Младенов, е враг на клуба, възмути се бившият вратар.

Бучински, който уточни, че не се смята за легенда на ЦСКА,  изрази мнение, че историята на „червените“ не започва и не завършва с Александър Томов и Стойчо Младенов.

"Попитайте Томов къде са акциите на Манджуков, как са закупени, минали ли са през борсата. Имам информация, че тези акции са на занижена цена. Парите, които се акумулират, не отиват в бюджета, а за текущи разходи. Бюджетът на ЦСКА е между 400 и 600 хил. лева месечно", посочи бившият играч на клуба.

Според Емил Бучински имиджът на Александър Томов пречи на ЦСКА да намери сериозен инвеститор. Той посочи и друг негатив на „червените“ управляващи – че дискредитират легенди на тима като Аспарух Никодимов.

Mладенов: Проведохме мача като по ноти

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе доволен от победата на тима му над Ботев (Пловдив) с 2:0. "Доволен съм. Проведохме мача както тряб...

"В ЦСКА са като мама, тате и аз. Сашо Томов и Сашо Тодоров, а между тях Стойчо си прави каквото си иска", негодува той.

„На клуба може да се помогне, ако има истински собственик, категоричен бе ветеранът на ЦСКА. – Доколкото помня, последният път Томов си тръгна с шутове от тук. Дано привържениците съберат пари, но те няма да решат проблемите. Трябва да се свият разходите, а в момента ЦСКА е с един от най-големите бюджети в „А“ група“, каза още възмутеният Бучински. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ