Черноморец се засили към "Б" група след 1:3 срещу Берое

14153
Черноморец се засили към "Б" група след 1:3 срещу Берое
Снимка: Официален сайт на Черноморец

Черноморец се засили към "Б" група след тежка загуба с 1:3 от Берое в последния, 26-и кръг, от редовния сезон в "А" група. "Акулите" паднаха насред Бургас, въпреки че поведоха в резултата. Попадението във вратата на старозагорци отбеляза Бекое. Последваха обаче три безответни попадения в тяхната врата на Костадинов, Зехиров и Елиаш.

Домакините започнаха доста по-мотивирано мача и напълно логично поведоха в резултата. Разбъркване в наказателното поле позволи на Бекое от малкия пеналт да вкара за 1:0. Но в самия край на полувремето гостите възстановиха равенството. Георги Костадинов отбеляза за 1:1, след като на втора греда получи топката и я прати във вратата необезспокоявано.

Локо (Пд) се размина с резила срещу Черноморец

Локомотив (Пд) се размина с резил срещу Черноморец в последния мач от 25-ия кръг на "А" група. Домакините, които посрещнаха бургазлии н...

В самото начало на втората част Атанас Зехиров направи обрата пълен. Халфът открадна топката от краката на Стоянов и сам срещу Живкович не сбърка за 2:1. До края Берое действа на контраатака, докато Черноморец натискаше. На два пъти домакините бяха близо да изравнят. Най-сериозното положение пък пропусна Бекое, чийто удар от малкия пеналт бе блокиран от Иван Караджов.

Гостите пък създадоха една отлична възможност, от която Андонов, останал сам срещу вратаря, не се възползва. В крайна сметка, при контраатака в третата минута на продължението на добавеното време, Елиаш сам срещу Живкович фиксира крайното 3:1.

Благодарение на победата Берое събра 39 точки и е осми. Бургазлии имат 22 и са на цели 9 пункта от спасителната 10-а позиция.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ