"Червените" търсят спешно заместник на М'Боли

6114
"Червените" търсят спешно заместник на М'Боли

ЦСКА е започнал спешно да търси вратар, след като шансовете Райс Мболи да остане в клуба са минимални. Дори да му бъде платено всичко, на алжирския национал се търси клуб, който да плати за него и така да се закърпи положението. Той е единственият представител на „А" група на световното първенство и пази доста силно. Заради това шефовете в Борисовата градина потриват ръце някой да го пожелае, като цената му е около милион лева, пише вестник "24 часа".

При положение че Мболи си тръгне, в ЦСКА остава единствено суперветеранът Стоян Колев и младокът Господинов, който през последната година игра под наем във Витоша (Бистрица).

ЦСКА разсрочва дълговете си, уверява: лиценз ще има

Ръководството на ЦСКА стартира от понеделник преговори за разсрочването на дълговете, касаещи предстоящите плащания по мониторинга, кои...

На Стойчо Младенов вече е предложен поляк, който в момента е свободен агент. До трансфер обаче трудно ще се стигне преди отпадането на Алжир и окончателното решение на Мболи.

Днес в 11 часа е първата контрола на ЦСКА преди началото на сезона срещу новака Марек в Самоков. След това се очаква Стойчо Младенов да даде своята оценка за бурната седмица в лагера на "червените" и напускането на Емил Гъргоров и Джексън Менди.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ