ЦСКА гони рекорд днес, след като Правната комисия не допусна новото дружество на "червените"

5193
ЦСКА гони рекорд днес, след като Правната комисия не допусна новото дружество на "червените"
Снимка: БГНЕС

Снощи Правната комисия обяви решението си по казуса с ЦСКА и каза "не" отборът да продължи участието си във "В" група с новото дружество ФК ЦСКА. Това заяви членът на Правната комисия към БФС Нестор Несторов пред bTV.

Документацията, предоставена от "червените", не е достатъчна за продължаването на тима в шампионата на аматьорите, а решението на Правната комисия е взето с категоричното 7:1 гласа.

"Сливнишки герой" най-вероятно няма да домакинства на ЦСКА

"Сливнишки герой" е на път да се откаже да домакинства на ЦСКА. „Червените" трябваше да гостуват в Сливница на 1 ноември за мач о...

"Не намерихме основание за правоприемство заради нарушение на Търговския закон. В този момент не може да продължи, трябва да се намерят други документи да се обсъдят и т.н.", сподели Несторов.

ЦСКА излиза днес от 16.00 часа в един от най-лесните си мачове - срещу предпоследния в ЮЗ "В" група Германея (Сапарева баня).

Отборът на Христо Янев, който нямаше официален мач през уикенда заради отказа на Витоша (Бистрица) да излезе в дербито, е готов за рекорд. В изминалите 10 кръга от първенството "червените" така и не са отбелязали повече от 10 попадения в един мач. Те го сториха срещу Сарая (11:0), но за Купата на България.

Междувременно бъдещето на ЦСКА ще се реши от Изпълкома на БФС, който единствен може да вземе решение да бъде ли оставен ЦСКА, под формата на дружеството "ФК ЦСКА", да играе във "В" група. Изпълкомът има право да не зачете решението на Правната комисия към футболния съюз

Манджуков отрече за влизането на Васил Божков в ЦСКА

Ивайло Манджуков, който доскоро беше един от собствениците на ЦСКА, отрече появилата се информация, че Васил Божков щял да се завръща в...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com