ЦСКА уволнява Томаш Черни

10364
ЦСКА уволнява Томаш Черни
Снимка: БГНЕС

ЦСКА възнамерява да уволни дисциплинарно Томаш Черни, пише "Тема Спорт". Ръководството е твърдо решено да се раздели с вратаря заради неговото отношение към клуба. "Червените" имат причини да изгонят Черни, но не пожелаха да разкрият какви точно са те. Чехът не се е явил на следобедното занимание вчера, което е един от доводите.

Преди малко повече от седмица на стража му бяха преведени 85 хиляди лева, натрупани от заплати. Любопитното е, че, въпреки това, от ЦСКА са му предложили нов договор при доста добри условия. Черни обаче е предявил много високи финансови претенции към клуба и постоянно е отлагал финалното си решение. В крайна сметка ръководството се е ядосало на стража и е прекратило разговорите. Вратарят е вбесил до такава степен щаба, че е било взето решението той да бъде изгонен от ЦСКА. Очаква се това да стане факт в следващите няколко дни. "Червените" нямат намерение да разчитат на Черни.

Другият ненужен футболист в тима - Марсиньо, пък най-вероятно ще разтрогне контракта си по взаимно съгласие в края на месеца.

Същевременно титулярният страж Райс М'Боли пропусна заниманието във вторник, както и вчерашните две тренировки. Алжирецът за разлика от Черни е бил освободен лично от Стойчо Младенов. М'Боли подновява занимания днес.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com