Делев влезе в тотото - подписа с Локо

6786
Делев влезе в тотото - подписа с Локо
Снимка: Getty Images / Guliver

Спас Делев ще играе отново в България. Крилото обаче не се завръща в ЦСКА, каквито очаквания имаше. Вчера юношата на Пирин Благоевград подписа с Локомотив Пловдив, разбра "Тема Спорт". Контрактът му с черно-белите е за година и половина. През есента Делев бе част от Лас Палмас в Сегунда дивисион. Наскоро обаче той разтрогна с испанския клуб и дойде на "Лаута" като свободен агент. 24-годишният футболист така и не успя да се впише в състава на Лас Палмас, а бе преследван и от контузии. Интересното е, че това е втори не особено добър период за играча в чужбина след неуспеха в турския Мерсин. И в двата тима той остана по шест месеца.

Старши треньорът на смърфовете Александър Станков ще може да използва Спас още в първия пролетен мач - гостуването на Любимец. Делев обаче едва ли ще е титуляр, тъй като е изостанал с подготовката.

Преди дни Локомотив Пловдив подписа с друг бивш играч на ЦСКА - централния защитник Ангел Грънчов. В настоящия състав на черно-белите през "Армията" в различни периоди от кариерите си преминаха още Йордан Тодоров, Александър Тунчев, Мартин Камбуров, Здравко Лазаров, Станко Йовчев u Александър Якимов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ