Днес е съдбовното дело за бъдещето на ЦСКА

4484
Днес е съдбовното дело за бъдещето на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

Днес е съдбовен ден за ЦСКА, от 15 часа е насрочено делото за обявяване на клуба в несъстоятелност в Софийски градски съд.

ЦСКА ще пледира решението за обявяването на акционерното дружество в несъстоятелност да бъде взето веднага на днешното заседание. Това означава да бъде назначен синдик още след него.

ЦСКА надви над Нефтохимик, продължава в 1/8 финалите за Купата

ЦСКА продължава с победната серия в турнира за Купата на България. "Червените" победиха с 3:1 "Нефтохимик" в мач от 1/16 финалите на ст...

Делото е възобновеното производство по жалбата на пернишкото дружество „Юнис", което по времето на „Титан" трябваше да ремонтира базата в Панчарево. Вместо това обаче бе хванато, че работи без всякакви документи и всичко трябва да бъде съборено. Оказа се, че дори е нарязан старият балон, който се води собственост на спортното министерство.

В момента обаче има и експертиза, която сочи, че от 1 юли ЦСКА не е в състояние да обслужва дълговете си, които в момента възлизали на 30 милиона лева. Това е с 4 милиона увеличение спрямо посочената в жалбата на самото дружество за обявяване в несъстоятелност.

Вчера стана ясно, че среща между фенове на "червените" и Пламен Марков в понеделник е била прекратена заради скандал. Това е станало заради изказване на близък до Гриша Ганчев, че сливането с "Литекс" все още е на дневен ред.

Всички спортни новини следете в Sportline.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com