Домусчиев побесня: Футбол ли!? Касапница е това!

11487
Домусчиев побесня: Футбол ли!? Касапница е това!
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев скочи на Литекс и след победата с 3:0, която тимът му постигна тази вечер над "оранжевите" в Разград. Веднага след срещата босът изрази задоволството си от успеха, но след като видя, че Жуниор Кайсара е здраво наритан от ловчанлии се ядоса и отново каза силни думи.

"Като видях Кайсара каква дупка има... Това не е нормално. Но това е българският футбол - само ритане и простотии. Миро Манолов ли е, какъв е, не го знам, видяхте ли какво безумно влизане направи на Кайсара. Как да имаш настроение след победа. Това беше касапница", изля гнева си Домусчиев.

Вярвам, че ще сме първи, каза Домусчиев

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев остана много доволен от победата с 3:0 над Литекс. Ловчанлии бяха преки конкуренти на "орлите...

"Искаме да играем футбол, но виждате, че има някои, които имат за цел само да се ритат. Двама изнесени на носилка... Кайсара е в съблекалнята в момента, реве момчето", добави босът на Лудогорец.

"Скандал с Литекс ли? Аз не мисля, че е имало кой знае какви словесни престрелки. Нормално е, има напрежение. Просто миналия мач имаше един слаб съдия, който опорочи всичко. Сега реферът беше на прилично ниво и предложихме зрелище на феновете. Много ще ни е трудно да защитим титлата, но се надявам, че ще го сторим. Трябва да излизаме срещу всеки един отбор мотивирани за успеха, независимо от името му. Така ще направим и срещу ЦСКА - със симпатии или без симпатии. Трите точки и срещу тях са си три точки", добави босът на Лудогорец.

"Надявам се да нямаме сериозно контузени и да сме с всички играчи срещу ЦСКА. Искам да стане един истински празник на футбола и да зарадваме всички фенове. Още от началото на сезона съм подкрепил формата на "А" група, а доколкото чувам, самите привърженици са много щастливи. Поне няма да ни липсват емоции. Имам чувството, че много хора се мъчат те да липсват", каза още Домусчиев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ