Един от вариантите за треньор на Левски

12345
Един от вариантите за треньор на Левски
Снимка: БГНЕС

Георги Иванов - Гонзо е сред обсъжданите варианти за треньор на "Левски" от началото на следващата година. Името на "синята" легенда е в челните места на списъка с евентуален заместник на Антони Здравков.

По принцип ако Здравков се докаже, то ще остане. Гонзо обаче постига доста добри резултати с "Черно море" и постоянно диша във врата на "Левски" в първенството. Разликата е, че в отбора от Варна таванът на заплатите е около 50 000 евро годишно, а в "Левски" - 200 000.

Сержиньо Грийн се връща в Левски

Сержиньо Грийн отново е в плановете на "Левски". Холандският полузащитник бе в ложата на стадиона в Стара Загора онзи ден, а идеята му...

Гонзо си тръгна недоразбран,недооценен и обиден като спортен директор на Левски през май 2012-а. Новоизбраният тогава треньор Илиан Илиев заяви, че не иска да работи с него. И Иванов просто напусна. По принцип твърде малко служители на "Левски" си тръгват сами. Обикновено чакат до дупка уволнение.

"Левски" е готов да вземе Станимир Стоилов, но само ако треньорът бъде уволнен от "Ботев Пловдив". А и преговорите с Мъри няма да бъдат лесни, пише football24.bg, цитирайки "Труд".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ