Фенове на Левски към футболистите: Скоро отивате заслужено на бунището

9192
Фенове на Левски към футболистите: Скоро отивате заслужено на бунището
Снимка: БГНЕС

За пореден път фенове на Левски разкритикуваха футболистите, които не спират да подобряват негативни рекорди през този сезон. Ето какво съобщение се появи на страницата във Фейсбук на "Фонд Сектор Б":

"Единственият мач през този сезон, в който няма да имате "честта" да наблюдавате позорната бездарна трупа, наречена футболисти на ПФК Левски, ще бъде юбилейният срещу Лацио. Не и в този мач, спокойно! В мач, в който трябват чест, сърце и душа, няма как да участват 90% от тези хора... В този мач ще участват единствено малцината, на които поне им трепваше сърцето, докато нашите кървяха. Останалите до края на сезона не играят и за Левски. Левски свърши сезона преди 2 кръга благодарение на тях. Те до края на сезона играят за собствената си бездарност и за мижавата възможност да си уредят трансфер в трета турска дивизия. Имат да изиграят още няколко мача и после отиват заслужено на бунището на историята. Или където искат, на никого не му пука. 24.05.2014 ще бъде празник! 24.05.2014 ще бъде сигнал, който заедно, много и силни, ще изпратим на всеки един в тази страна - Нашата любов е по-силна от вашата омраза!".

Баскетболът отсрами 100-годишния Левски, "сините" спечелиха Балканската лига

Баскетболният отбор на Левски постигна втори голям успех през този сезон, след като победи Галил Гилбоа със 75:69 на финала на Балкан...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ