Гаджев: Излизаме за победа утре

14018
Гаджев: Излизаме за победа утре
Снимка: БГНЕС

"Със сигурност няма да търсим някакъв реванш, просто ще излезем да елиминираме отбора на ЦСКА", каза полузащитникът на "Левски" Владимир Гаджев преди двубоя с ЦСКА.

Утре двата отбора ще се изправят за пореден път един срещу друг в реванша от 1/8-финалите за Купата на България. "Естествено е, че всички, които обичат "Левски", очакват да елиминираме отбора на ЦСКА. Със сигурност трябва да вложим доста усилия, доста труд по време на подготовката за мача и на самия мач, за да излезем крайни победители и да ги отстраним. Разбира се, всички ние се надяваме да завършим годината подобаващо и да продължим напред в турнира за Купата на България, тъй като това ще бъде не само едно елиминиране, а ще бъде отстранен ЦСКА. Така че след евентуален такъв изход всички ще бъдем щастливи накрая и ще празнуваме. В съзнанието ни има място единствено да излезем и да ги победим. В главите ни не трябва да стоят мисли за това какво се е случило преди. Трябва да живеем за бъдещето, а не за миналото.

Ако играем така, както в последните мачове, задружно, с максимално раздаване и  всички заедно като колектив, се надявам, че шансовете ни за краен успех са големи", каза Гаджев, който коментира и представянето на "Левски" в последните два мача срещу "армейците", информира БГНЕС.

Ако имаме предвид осемте последни дербита между двата тима, само в предишния двубой за Купата на България, завършил 0:0, се получи равенство. Инче винаги някой от двата отбора е бил победител. В мачовете от турнира за Купата на България „Левски” има предимство – 17 победи срещу 9 успеха за ЦСКА при 8 равенства. За последно двата тима играха в турнира през сезон 2004-2005 година, когато на финал сините спечелиха с 2:1.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ