Гонзо разкри от какви футболисти има нужда Левски

11875
Гонзо разкри от какви футболисти има нужда Левски
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на Левски Георги Иванов коментира лятната селекция на отбора. Гонзо сподели от какви футболисти има нужда новият треньор Пепе Мурсия и как се развиват нещата с играчите, които нямат място на "Герена".

"Имаме нужда от добри футболисти. Вече се виждат наченки на стил, но са ни необходими и нови играчи. Трябва да се съобразяваме с бюджета, който имаме. Желанието ни е да привлечем ляв бек, десен външен полузащитник, офанзивен халф, който да може да е като втори нападател и евентуално ляв полузащитник" - каза Иванов пред "Дарик".

Владимир Гаджев: Исках да играя в някое от топ първенствата на Европа

След като подписа нов договор с Левски, Владимир Гаджев даде интервю пред сайта на "сините". Влади, току-що подписа нов договор с люби...

Гонзо призна, че е постигнал договорка с Роман Прохазка, който остава в Левски, но за целта се е съгласил да си намали заплатата.

"Утре трябва да се разделим с Цветан Генков, с него вече сме се разбрали. Нещата с Павел Чмовш вървят малко по-сложно, но мисля, че до десетина дни ще разрешим въпроса. С Блажевич също сме се уточнили как да се разделим. Ако имахме по-голям бюджет, щеше да имаме и повече варианти за нови футболисти. Футболистите, които ще вземем няма да са тук, за да играят в първите пет кръга. Целта ни е да направим отбор, който да играе в този състав следващите една-две години. Няма да търсим нов нападател" - категоричен бе Георги Иванов.

 

 

Футболист на Левски подписа нов договор с клуба

Халфът на Левски Владимир Гаджев подписа нов договор със "сините" Левски за срок от една година. Контрактът бе парафиран на стадион &bd...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ