Играхме трагично срещу ЦСКА, призна Гаджев

95156
Играхме трагично срещу ЦСКА, призна Гаджев
Снимка: БГНЕС

Един от лидерите на "Левски" Владимир Гаджев определи като жалка играта на отбора в дербито с ЦСКА, загубено с 0:3, предаде football24.bg. Червените шокираха сините само за 6 минути след средата на първото полувреме, а тимът на Антони Здравков така и не успя да се вдигне.

"Не изглеждахме като отбор. Това не е от вчера. Няма какво да крием и закономерно загубихме. За такова дерби няма какво да ни пречи, всяко друго нещо казано ще бъде оправдание. Аз бях подготвен да играя на ниво. Няма как да изтрием тази страница от историята. Целта ни е да подобрим играта си и визията си възможно най-скоро. На почивката искахме да променим нещата. Не съм си мислил, че ще ни разгромят, тъй като нямаше такива индикации. Желаехме да вкараме гол, но не се получи. Дано съотборниците ми да преосмислят случилото се и да започнем да побеждаваме. Не можем да изглеждаме толкова елементарни и жалки, каквито бяхме в събота", коментира Гаджев, който беше избран за Играч на 10-ия кръг в А група.

Левски даде подаръци на дете-герой

Футболистите и треньорския щаб на представителния тим на "Левски" дариха 1500 лева и пълна екипировка на 15-годишния Марио Тихомиров,...

Според Гаджев вече го няма страхът от гостуване на "Герена" и всеки отбор си вярва, че може да вземе нещо от "Левски", когато гостува в София.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com