Легенда: Никой не играе с такова сърце като ЦСКА

6751
Легенда: Никой не играе с такова сърце като ЦСКА
Снимка: БГНЕС

"Представихме се достойно срещу Лудогорец. Не съм съгласен с мнението, че напълно са ни надиграли. Хубавото е, че всички футболисти се раздаваха възможно най-много. В това отношение играчите на ЦСКА са уникални - никой не играе с такова сърце като нас". Това заяви легендарният голмайстор на ЦСКА Петър Жеков, цитиран от "Тема Спорт".

"Стойчо Младенов имаше ясна тактика и я бе привел в действие. В края на срещата обаче с голяма доза случайност Лудогорец вкара. Иначе се държахме много добре на терена. Наистина нямахме положения през втората част, но това е наличният материал. Разчитахме на контраатаки, но не ни се получиха, за жалост", каза още бившият нападател.

ЦСКА стиска палци на Лудогорец за Купата

ЦСКА чака помощ от Лудогорец, за да прескочи директно във втори квалификационен кръг на Лига Европа, информира "Стандарт". След като ш...

Жеков се произнесе пророчески за бъдещето на шампиона Лудогорец. Според него този сезон ще е последният от доминацията на разградчани.

"Догодина няма да са шампиони, или поне ще трябва да отделят двойно повече средства, за да станат. ЦСКА с този скромен състав игра като равен с равен с отбор, който записа сериозно представяне в Лига Европа. Няма как да не сме доволни от сезона. Класирахме се за международните турнири, което е и най-важното", допълни рекордьорът по голове в "А" група.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ