Левскарите избират най-великите играчи и мачове в евротурнирите

4463
Левскарите избират най-великите играчи и мачове в евротурнирите
Снимка: Официален сайт на "Левски"

Организаторите на юбилея на Левски – 50 години в европейските клубни турнири обявиха, че стартират серия анкети за определяне на най-добрите играчи, мачове и треньори на Левски в евротурнирите.

На официалната страница за събитието „levski50.eu” привържениците вече могат да видят номинираните в отделните категории и да дадат гласа си.

Стойчо Стоев: Радващото е, че не дадохме възможност на Ботев

Наставникът на Левски Стойчо Стоев сподели, че е останал доволен от постигнатия домакински успех с 1:0 над отбора на Ботев Пловдив. &b...

Анкетите, в които феновете ще могат да гласуват в седем категории ще продължат девет дена, като всички цифри са символни за „синия” клуб. Номинациите са за „Най-красив гол”, „Треньор номер 1”, „Най-славна победа”, „Най-драматична загуба”, „Най-велик мач”, „Най-велико представяне на публиката” и „Идеална единадесеторка на Левски в Европейските турнири”.

Представителите на организационния комитет Николай Козарски и Петър Петров говориха за инициативите около юбилейния мач с Юргорден. Организаторите  също така призоваха запалянковците да дойдат на стадион „Васил Левски” около 15:30 часа на 10 октомври, тъй като е предвидена програма преди мача, пише БГНЕС.

„Левски е единственият клуб със 100-годишна и с присъствие в Европа от 50 години. Искаме с тази инициатива да дадем и кураж, и да покажем на привържениците какво е било, и какво може да бъде”, каза Козарски.

„Ако в анкетите се получи равен резултат ще спечели този, който е играл в по-старо време. Това е с цел справедливост, защото повечето потребители са по-млади и не помнят старите събития. Със сигурност ще има сърдити и недоволни, но сме гледали да има баланс”, обясни пък Петров.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com