Левски може да играе с Лацио по случай юбилея

13833
Левски може да играе с Лацио по случай юбилея
Снимка: Getty Images / Guliver

Левски най-после победи Черно море на Гонзо

Левски победи с 1:0 Черно море в мач от 31-ия кръг на "А" група. Единственото попадение в срещата отбеляза Даниел Димов в 17-ата минута...

Днес на „Герена” се проведе важна среща. В нея взеха участие собственикът на Левски Тодор Батков, изпълнителният директор на клуба Константин Баждеков и председателят на СК Левски Стоян Хранов. Освен тях в срещата участва и фондация „Фонд 100 години Левски”. Тази фондация отговаря за провеждането на мероприятията по честването на стогодишнината на клуба. На срещата бяха обсъдени два варианта за провеждане на събитието на 24 май.

Първи вариант: Организиране на мач между представителните отбори на ПФК Левски и Лацио Рим на 23 май на националния стадион „Васил Левски”, с начален час 21:45 ч. Преди мача ще бъдат наградени най-значимите по постижение спортисти на клуба. На другия ден в 11.00 честване на „Могилката” и шествие на ръководство, спортисти и привърженици по маршрут – бул. Витоша 134 – бул. Васил Левски №94, до паметник „Васил Левски”.

Втори вариант: Организирано честване на „Могилката” на 24 май, шествие на ръководство, спортисти и привърженици по маршрут – бул. Витоша 134 – бул. Васил Левски №94, до паметник „Васил Левски”, концерт-награждаване на най-значимите спортисти на клуба в зала „Универсиада”. Часовете на мероприятията ще бъдат обявени допълнително.

На срещата ръководството на клуба делегира официално правата на фондация „ Фонд 100 години Левски” за организиране и обезпечаване на финансиране честванията на вековния юбилей.

Лацио победи драматично Парма в Серия А

Отборът на Лацио победи Парма с 3:2 у дома в мач от 31-ия кръг на Серия А, благодарение на гол на Антонио Кандрева в 90-та минута.Лулич...

В петък, 11 април, предстои нова среща на организационния комитет, за да бъдат уточнени всички детайли по провеждането на мероприятията.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ