Любо Пенев: Мнението ми за мача не е положително

9484
Любо Пенев: Мнението ми за мача не е положително
Снимка: БГНЕС

Националният селекционер на България Любослав Пенев не остана доволен от показаното от неговите футболисти в контролата срещу Канада (1:1), която се проведе на австрийска земя.

"Резултатът не е важен, дали е 1:1, дали ще загубим, или ще победим. Важни са други неща, които през тези 2-3 месеца момчета не трябва да за забравят. Тогава вече като започнат мачовете в групата ще е задължително - гоним точки, задължително гоним победа. Защото това ще определи кой ще се класира за европейско първенство и кой няма", коментира Пенев след проверката.

Националите с обидно равенство срещу джуджето Канада

Българският национален отбор по футбол завърши наравно 1:1 контролата с Канада. Двубоят се игра в Австрия, като това бе последна провер...

"Мнението ми за мача не е положително, слабо първо полувреме, не толкова слабо второ, не съм доволен от мача, това е логично. Очаквах повече от футболистите, които играят в чужбина. Имаше хубави неща и преди и след почивката, ситуации за гол. Но трябва да сме наясно, че и когато играем посредствено или слабо, трябва да сме по-агресивни, тип хищник в наказателното поле. Можеше да излезем победители от мача. Мотивацията бе на ниво, работихме тези дни върху тактическата дисциплина и имаше неща, които не ми се понравиха", добави още националният селекционер на България.

"Стандарт"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ