X
 
 

Михайлов си замина, михайловците останаха

3058 0
Михайлов си замина, михайловците останаха
Разумните хора не бързаха особено да се радват, след като Борислав Михайлов си подаде оставката като бос на българския футбол. Защото тук става въпрос за дълбоко вкоренена порочна система на управление, от която няма чак толкова лесно да се отървем, пишат в анализ колегите от Sportlive.bg.

И много бързо действията от последните дни го доказват. Дойде поредното бутафорно решение на "регентското" управление на БФС - да се назначи Георги Дерменджиев за национален треньор. Това на практика означава, че Боби Михайлов продължава да управлява футбола ни. Той може и да е някъде на риба, но клонингите му са на линия.

Г-н Михайлов, изгонен сте за "цялостно творчество", не заради расизма

В България всеки разбира от футбол и политика. Чували сте го много пъти, нали? Ние обаче обожаваме да тръбим, че сме още по-надарен нар...

Матрицата на управленското безхаберие и бягство от отговорност ще обрече и през следващите месеци националния ни отбор на безвремие. Първо - остатъците от БФС живеят с неприличната надежда, че шантавият регламент може да отвори някаква врата на нашия слаб отбор да играе баражи за Евро 2020.

Второ - дори и това морално нехигиенично събитие да се състои, играчите няма как да бъдат подготвени адекватно за такава сериозна битка.

Чичо Гошо с приказките за заспиване

Боби Михайлов с нов кючек, този път на сватба (ВИДЕО)

Времената за Борислав Михайлов не са никак леки, след като си подаде оставката като шеф на Българския футболен съюз. Това се случи след...

Георги Дерменджиев е добър и интелигентен човек. В този смисъл той е много подходящ за лектор на кръжок, където са се събрали кавалери на духа в спокойна обстановка. Тук Венцеслав Стефанов е прав - разборите му са нещо като "Лека нощ, деца".

Чичо Гошо не е свикнал да гледа окото на бурята. Той не обича да отваря прозореца, ако навън има мълнии. Той не е тип наставник, който ще се чувства комфортно в състояние на война. Краткият му престой в Левски го доказа. В Лудогорец бе друго - пари, класни чужденци, база, спокойствие. Така е по-лесно.

ВТОРА ЧАСТ ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

АВТОР: Владислав КОЛЕВ

Actualno.com

Етикети: