Мюлдер ще бъде на линия във Вечното дерби в четвъртък

8967
Мюлдер ще бъде на линия във Вечното дерби в четвъртък
Снимка: БГНЕС

Десният защитник на "Левски", Дъстли Мюлдер, е готов за дербито с ЦСКА от турнира за Купата на България. В първия мач двата отбора завършиха 0:0 и всичко ще стане ясно в четвъртък от 16:00 ч. Защитата е най-проблемната област за треньора Антони Здравков предвид факта, че участието на Нуно Пинто е под въпрос, след като играча си замина. Португалецът все пак може да се върна за срещата, която със сигурност ще е последна за него с екипа на "Левски".

Вчера Мюлдер тренира на облекчен режим, но се очаква от днес да се включи на равно със съотборниците си в тренировките. Той имаше мускулни пробмеми, които му попречиха да играе при гостуването на "Нефтохимик".

ЦСКА иска отсрочка за дълга към Бидзари

ЦСКА моли БФС за съдействие към ФИФА за отсрочка по дълга на италианския мениджър Мариано Бидзари. В момента в клуба нямало пари, с к...

Междувременно стана ясно, че ръководството на "Левски" следи изявите на младежкия национал Александър Колев. В момента той е собственост на втородивизионния белгийски "Геел". В 16 мача този сезон нападателят има 5 гола. 

"Сините" ще търсят нов нападател през зимата след слабите изяви на Цветан Генков, от когото се чакаше да реши проблемите на тима в нападение от миналия сезон. В момента бившият национал дори е резерва на Димитър Макриев, който се разписва далеч по-редовно. Не е изключено при привличането на нов играч в атака сините да се освободят от голямата заплата на Генков, пише football24.bg, цитирайки "Тема спорт".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ