Пици: Лудогорец е малък отбор, тепърва ще расте

19321
Пици: Лудогорец е малък отбор, тепърва ще расте

Хуан Антонио Пици отдаде дължимото на Лудогорец, въпреки класическия успех с 3:0. Треньорът на Валенсия отличи и феновете, създали невероятна атмосфера. Аржентинецът заяви, че се надява "прилепите" да спечелят Лига Европа.

"Почти сигурно продължаваме напред, но не всичко е предрешено. Остават още 90 минути. Още не си правим сметки, че сме в следващата фаза. След като вкарахме първия гол, Лудогорец се справи добре и затваряше пространствата. Въпреки че при дузпата останахме с човек по-малко, направихме така, че да не позволим на съперника да играе своята игра. Като цяло съм впечатлен от Лудогорец“, каза Пици.

"Лудогорец е малък отбор, от малък град. Два пъти са шампиони. С времето ще покажат, че отборът расте. Атмосферата бе невероятна."

"За нас това бе една добра развръзка. По-добра, отколкото очаквахме. Това е една много сериозна крачка напред. Все пак има още един мач. Играхме много концентрирано и бяхме решени да победим. Не видях добре ситуацията за дузпата. Потърсих обяснение от четвъртия съдия. Каза ми, че червеният картон за Кейта е, защото е бил последен в защитата. Не уважавам много това обяснение. Важно бе, че Диего Алвес успя да спаси, а ние запазихме добрия ритъм на игра.“

"Всеки един съперник е труден, всеки мач е труден. Нашата цел е да продължаваме напред. Никой не може да ни отнеме надеждата, че може да стигнем до финала и да спечелим трофея. Радвам се, че се представихме добре, въпреки че играхме с човек по-малко през такъв голям период от мача. Може да спечелим турнира, но за нас е важно да показваме такава силна игра във всеки един мач. В този мач ние от 1-та до 90-та минута играхме на максимума на нашите възможности.“

"Надявам се, че навлизаме във формата, в която искам. Много съм доволен, че победихме. На терена показахме категорична игра, която ни донесе тази победа. Играхме с човек по-малко пред тази невероятна публика. Наистина съм изключително доволен.“, каза аржентинецът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ